Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

                                               Pandèmia i terrorisme islamista

El President de la República Francesa ha decidit tornar a tancar la població després de l'incontrolable empitjorament de la situació sanitària causat pel virus covid 19.
El Partit de la Nació Occitana demana que es respectin aquestes restriccions temporals a les nostres llibertats fonamentals.
No és el moment de fer petites crítiques polítiques sobre la gestió de la crisi per part de govern, sinó de complir les seves instruccions en interès de tots, inclosos tots els grups d'edat.
A més de la pandèmia, un altre flagell amenaça la nostra forma de vida i la nostra societat: el terrorisme islamista.
El divendres 16 d'octubre, Samuel Paty, professor d'història i geografia en un institut de la zona de París, va ser salvatgement assassinat per un islamista radical txetxè que acabava d'obtenir l'estatut de refugiat.
Els islamistes radicals detesten les escoles i les seves classes d'educació cívica sobre la llibertat d'expressió en què els professors s'atreveixen a mostrar als alumnes de tots els orígens les caricatures de Mahoma publicades per Charlie Hebdo, el setmanari satíric que va pagar diner sagnant per això al gener de 2015.
Aquest dijous 29 d'octubre a Niça, Provença a Occitània, la comunitat catòlica va ser objecte d'un nou atemptat terrorista comès per un tunisià el nombre de víctimes mortals del qual és de tres.
El Partit de la Nació Occitana dirigeix les seves més sinceres condolences a les famílies de les víctimes.
Per als terroristes islamistes, ja siguem cristians, ateus o agnòstics, som uns infidels que han de ser eliminats.
Enfront del que podríem   denominar una guerra contra Occident i els seus valors, el Partit de la Nació Occitana aprova les mesures adoptades pel govern (tancament de les mesquites salafistes i mitjans addicionals donats a la policia per evitar nous atacs).
Però la pilota està també en el camp dels musulmans de l’Estat francès perquè aquests terroristes no són desarrelats, reclamen l'Islam com la seva religió.
Aquesta religió és compatible amb la República Francesa sempre que respecti el laïcisme establert per la llei francesa de 1905 sobre la separació de les Esglésies i l'Estat, principi a què està adscrit el Partit de la Nació Occitana i que, segons les enquestes, no respecta una quarta part dels musulmans que situen la xaria per sobre de les lleis de la república.
L'anomenada islamofòbia que suposadament existeix a la República Francesa, que estigmatitza els musulmans i justifica el separatisme cultural i territorial, és utilitzada pels islamistes radicals i els seus còmplices intel·lectuals d'extrema esquerra per impedir tota crítica a l'islam.
El Partit de la Nació Occitana, que concedeix als seus membres una llibertat total en matèria filosòfica i religiosa, espera l'adveniment d'un islam de «les llums» que passi per una lluita sense quarter contra el terrorisme islamista amb l'ajuda dels ciutadans francesos de cultura o religió musulmana i les seves institucions comunitàries.

 

Partit de la Nació Occitana

Partit de la Nació Occitana

Tag(s) : #CA, #Catalan