Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Visca la República de Catalunya i Aran !

A Barcelona, ​​el Parlament català acaba de proclamar la independència.

 

El Partit de la Nació Occitana aprova sense reserves aquest acte fort i valent.
Els obstacles a la independència i la creació efectiva d'aquesta república catalana són nombrosos.
Els catalans, hostils a la independència, majoritàriament no van votar en el referèndum de l'1 d'octubre.
El Senat espanyol a petició del primer ministre, Mariano Rajoy, acaba de posar sota fideïcomís la Generalitat, el que significa que l'autonomia se suspèn, els líders catalans seran destituïts i poden ser empresonats per sedició i possiblement la televisió i la premsa catalanes seran emmordassades .
El govern espanyol probablement subestima el suport a la independència entre els catalans, que la seva intransigència ha ajudat a augmentar.
Si els catalans es mobilitzen massa al carrer, una intervenció de la policia i de l'exèrcit espanyol, per desgràcia, és possible, la qual cosa mostraria la veritable cara de la "democràcia" espanyola, malgrat les crides de la UE  a no fer ús de la violència
La nova república no serà reconeguda per Espanya, la Unió Europea o un nombre significatiu d'Estats membres de l'ONU.
Per això, la seva existència serà simbòlica de moment.
No obstant això, els independentistes catalans hauran pres nota. Les forces favorables a l'statu quo territorial a Europa probablement triomfaran temporalment tot i el dret internacionalment reconegut dels pobles a l'autodeterminació.
El Partit de la Nació Occitana, que advoca per la independència d'Occitània, acull favorablement la votació del Parlament català, aporta el seu suport fratern als independentistes catalans i els anima a perseverar en la seva lluita pacífica contra l'Estat espanyol dictatorial.
Tard o d'hora, i potser abans del que hom pensa, la República de Catalunya i Aran s'imposaran, a Espanya i a la resta del món. Sempre Endavant !

27/10/2017

Visca la República de Catalunya i Aran !

Visca la República de Catalunya i Aran !

Tag(s) : #CA, #Catalan