Overblog
Editer l'article Suivre ce blog Administration + Créer mon blog

Catalunya : Resistir i Votar

L'Executiu i la justícia espanyoles mostren per les seves accions antidemocràtiques judicials, policíaques i militars que estan decidits a impedir per tots els mitjans el referèndum de l'1 d'octubre, desitjat per la majoria dels catalans.

El Partit de la Nació occità denuncia enèrgicament aquest cop que deixa la veïna França com la Unió Europea vergonyosament silencioses amb el pretext que és un assumpte intern d'Espanya.

No obstant això es tracta del dret del poble català a disposar democràtica i pacíficament de si mateix.

Aquest dret és reconegut internacionalment.

El Partit de la Nació Occitana, que dóna suport al referèndum, crida els catalans a resistir pacíficament i votar a qualsevol preu l'1 d'octubre.

Crida les occitanes i els occitans a participar en tots els esdeveniments organitzats a Occitània davant els consolats d'Espanya o altres llocs relacionats oficialment amb Espanya.

Catalunya té el dret a la lliure determinació i, si així decideix, a separar-se d'Espanya, per crear una república catalana, membre de la Unió Europea i l'ONU.

Aquest dret, el Partit de la Nació Occitana s'espera que Occitània el prengui un dia.

Mentrestant, els drets nacionals dels occitans de la Vall d'Aran estaran més ben protegits per una república catalana que per la monarquia espanyola.

Catalunya.

Catalunya.

Tag(s) : #CA, #Catalan