Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

Vall d’Aran: el Partit de la Nació Occitana crida a votar pels candidats de la coalició "Junts pel sí".

El 27 de setembre de 2015, Catalunya i la Vall d'Aran voten per la renovació del Parlament de Catalunya. Aquestes eleccions, que se celebren en el marc legal de les eleccions regionals, són de fet una votació sobre la independència dels nostres veïns catalans, i més enllà sobre l’autodeterminació de la Vall d’Aran.

El Partit de la Nació Occitana, per la justícia i la solidaritat internacional, dona suport al procés polític actual a Catalunya, un acte democràtic amb vista a la creació d'un Estat català al "Principat". Aquest procés ha de ser entès com el primer pas cap a la reunificació de Catalunya en un sol estat.

D'acord amb l'ideal de la llibertat per a tots els pobles i el reconeixement pel dret internacional que cada poble té el dret al seu propi estat, el Partit de la Nació Occitana dóna suport al procés democràtic que persegueixen la societat civil i el govern català.

El Partit de la Nació Occitana crida els nostres compatriotes de la Vall d’Aran a recolzar fermament el procés d'independència de Catalunya, imprescindible perquè demà  l'alta vall de la Garona sigui el primer territori occità independent i conscient de ser occitá.

A més, el Partit de la Nació Occitana demana als nostres compatriotes de la Vall d'Aran  de votar massivament pels candidats de la coalició "Junts pel sí", que inclou, més enllà de les diferències ideològiques, els defensors de la independència de Catalunya i de la part d’Occitània encara sota el domini espanyol.

Visca la independència de la Vall d'Aran i de Catalunya !

Visca la independència de la Vall d'Aran i de Catalunya !

Visca la independència de la Vall d'Aran i de Catalunya !

Tag(s) : #CA