Overblog Suivre ce blog
Editer l'article Administration Créer mon blog

ELECCIONS PROVINCIALS - Comunicat del Partit de la Nació Occitana 
 

El que havia de ser el "tercer acte de la descentralització" de la República Francesa, arriba entre altres coses a fusions de regions sense cap consulta pública i fent cas omís de les identitats i cultures, així com a l'establiment sovint arbitrari de cantons nous. La vigília de les eleccions provincials, les competències de les assemblees que seran elegides queden per definir. Els partits francesos competeixen en aquests "territoris" i segueixen lluitant per aconseguir el poder a París, que és el seu únic objectiu.

Una alternativa d'esperança i de progrés per al poble occità colonitzat no es pot construir sense tenir en compte les aspiracions de la gent, la nostra afirmació com occitans i la voluntat de prendre les regnes del nostre futur.

Per aquesta raó, el Partit de la Nació Occitana crida els electors occitans que refusin donar el seu vot als candidats dels partits francesos, i ho donin als candidats la reivindicació dels quals valora la nostra identitat occitana.

Dóna suport als candidats dels partits i moviments polítics occitans que combinen una reivindicació autonomista i un projecte autònom.

També dóna suport al projecte dels candidats "lliures i independents a la regió de Gers", que a la seva manera representa les premisses d'aquesta alternativa.

En els massa cantons que no tenen aquest tipus de candidatures, el Partit de la Nació Occitana recomana un vot en blanc o "nul" de protesta.

17 març 2015
PNO / 10, carrer de Romàs / 47000 AGEN, Occitània per França / p-n-o@laposte.net

PNO / 10, carrer de Romàs / 47000 AGEN, Occitània per França /

PNO / 10, carrer de Romàs / 47000 AGEN, Occitània per França /

Tag(s) : #CA